Abonneer je op De Flow Show via jouw favoriete podcast app:

Alle Podcasts

DFS #009 – Valeria Slijderink-Nistro

Valeria is docent sociale wetenschappen én styliste. In haar rol als styliste interviewde ik haar voor De Flow Show. Zij geeft allemaal tips hoe je je in een zakelijke omgeving kan kleden en wat de invloed daar van is. Het hoeft namelijk niet allemaal jasje-stropdas te zijn. Maar een slobbertrui kan ook niet. Valeria legt uit waar je allemaal op kunt letten.

Naast styliste is Valeria ook eigenaar van Don’t Take Away (DTA). Samen met haar zusje verkoopt zij zelf ontworpen leren tassen.

Stylingadvies nodig: kijk op haar site hoe je met haar in contact kunt komen. Je kunt haar ook volgen op social media o.a. Instagram @stylingbyvaleria @donttakeawayy

 

DFS #008 Mustafa Kedilioglu

Mustafa pakt niet de meest bekende methodieken die voor handen liggen. Hij voert projectmanagement op de ‘value-based projectmanagement’-manier. Dat betekent dat hij continue werkt vanuit het hogere doel (de probleemsituatie, oorspronkelijke wens of vraag) en juist in tijden van chaos en crisis de goede beslissingen kan nemen om aan dat hogere doel iets te doen.

Een prachtige ontwikkeling die hierbij hoort is dat Mustafa van een “blauwe resultaatgerichte” projectmanager nu transformationeel leiderschap toont. Waar het gaat om individuele aandacht, inspiratie en intellectuele ontwikkeling.

Voor contact met Mustafa, kijk op zijn LinkedIn.

DFS #007 Eveline Mos

Eveline is (be)tekenend projectmanager. Projectmanager in infrastructuur. Waar ze kan, pakt ze haar stift of tablet en gaat tekenen. Het helpt om in haar vaak technische projectteams helderheid te verschaffen, om het simpeler te maken en iedereen over hetzelfde te laten praten. Het is dan ook niet verrassend dat zij als favoriete tool haar watervaste zwarte stift noemt.

Volg haar op LinkedIn en Instagram, waar ze jou meeneemt in haar tekencarrière.
www.linkedin.com/in/evelinemos/
IG: eveline-mos

DFS #006 Dorine van Soest – de Man

Dorine is een projectenbeest. Niet als manager, maar als teamlid, als communicator, als coach, als procesoptimalisator, als helpende hand. Zo eentje die je graag in je projecten hebt, omdat ze (inmiddels) durft te zeggen wat ze denkt en voelt en dan ook nog eens weet hoe ze dat moet doen.

Ze vertelt hoe communicatiestijlen en coaching haar helpen. En in de introductie vertelt ze ook nog uitgebreid hoe ze gekomen is tot waar ze nu is. Interessant voor mensen die er over denken ook een switch te maken.

https://www.dooressenza.nl/

Mijn Partner