Abonneer je op De Flow Show via jouw favoriete podcast app:

Alle Podcasts

DFS #011 – speciale editie Glorieus Falen – Joris

Op het event Glorieus Falen vertelde Jos zijn faalverhaal. Over emoties die geuit moesten worden en niet lekker ontvangen werden. Waren zijn emoties gepast? Had hij het anders kunnen verpakken?

Hoe ga jij om met emotionele momenten in je project? Laat me weten hoe jij er naar kijkt na het luisteren van deze aflevering.

Voor meer informatie en contact met Joris, kijk op zijn LinkedIn.

DFS #010 Nicoline Mulder

Met een trackrecord aan onderzoek, artikelen en boeken is Nicoline Mulder een echte expert op het gebied van complexe projecten. En complexe projecten pakt ze aan met haar methode Value-based project management. Een methode die focust op de interactie tussen projectmanager, opdrachtgever en andere betrokken.

Hoor in deze podcast wat Value-based Projectmanagement nog meer is. Wil je het rustig nalezen, neem dan een kijkje op haar website.

Om in contact te komen met Nicoline kun je haar het beste benaderen via Linkedin

DFS #009 – Valeria Slijderink-Nistro

Valeria is docent sociale wetenschappen én styliste. In haar rol als styliste interviewde ik haar voor De Flow Show. Zij geeft allemaal tips hoe je je in een zakelijke omgeving kan kleden en wat de invloed daar van is. Het hoeft namelijk niet allemaal jasje-stropdas te zijn. Maar een slobbertrui kan ook niet. Valeria legt uit waar je allemaal op kunt letten.

Naast styliste is Valeria ook eigenaar van Don’t Take Away (DTA). Samen met haar zusje verkoopt zij zelf ontworpen leren tassen.

Stylingadvies nodig: kijk op haar site hoe je met haar in contact kunt komen. Je kunt haar ook volgen op social media o.a. Instagram @stylingbyvaleria @donttakeawayy

 

DFS #008 Mustafa Kedilioglu

Mustafa pakt niet de meest bekende methodieken die voor handen liggen. Hij voert projectmanagement op de ‘value-based projectmanagement’-manier. Dat betekent dat hij continue werkt vanuit het hogere doel (de probleemsituatie, oorspronkelijke wens of vraag) en juist in tijden van chaos en crisis de goede beslissingen kan nemen om aan dat hogere doel iets te doen.

Een prachtige ontwikkeling die hierbij hoort is dat Mustafa van een “blauwe resultaatgerichte” projectmanager nu transformationeel leiderschap toont. Waar het gaat om individuele aandacht, inspiratie en intellectuele ontwikkeling.

Voor contact met Mustafa, kijk op zijn LinkedIn.

Mijn Partners